A 7 a ediție WineUp Fair in Transilvania, marchează “Anul Schimbării”

"Schimbarea este în mod inerent pozitivă, deoarece ne oferă oportunitatea de creștere."  WineUp Fair in Transylvania, ediția a 7 a, 5-7 Aprilie 2024, Cluj-Napoca, Elania Resort.

Știri

Editor . • Luni, 05.02.2024

news

“Schimbarea este în mod inerent pozitivă, deoarece ne oferă oportunitatea de creștere. Nu e surprinzător, că ediția cu numărul 7, este pentru WineUp Fair in Transylvania ediția schimbării. Acest număr este intrinsec legat de gândirea de ansamblu, de semnificații profunde și de adevărata înțelepciune. 

La fel ca în 2015, când lansam un concept de târg total nou pentru România, ne asumăm odată cu această ediție o nouă muncă de pionierat. Într-un gest nevoit și îndrăzneț, am schimbat locația târgului pentru a vă putea oferi o experiență extraordinară. 

Ne bucurăm să vă anunțăm că începând cu cea  de-a 7 a ediție, Elania Resort va fi scena ideală pentru noul nostru concept, care va îmbina cu eleganță și profesionalism degustări de vinuri, degustări de băuturi spirtoase, show-uri culinare, și evenimente gastronomice exclusiviste.

Centru de evenimente Elitis Events Center eclectic și elegant, cu sălile și terasele proprii, ne permite să dezvoltăm conceptul WineUp în care vinul să aibă propria sală, modernă și tehnologizată, pregătită să redea povestea producătorilor și prin videoproiecții, iar băuturile spirtoase să aibă spațiul dedicat în care să-și etaleze diversitatea. 

Începând cu această ediție, evenimentele gastronomice vor fi spectaculoase, Chef-ii invitați își vor putea demonstra abilitățile și creativitatea, utilizând resursele unei bucătării de ultimă generație. 

În 2024 ne propunem să îmbrățișăm schimbările transformative care au loc nu doar în lumea dinamică a vinului dar și în cea a băuturilor spirtoase, ne propunem să sprijinim noile tendințe, să le aducem mai aproape de consumatorii curioși. Industria vinului și a băuturilor evoluează, iar noi suntem în frunte, pregătiți să evidențiem dezvoltările interesante care vor contura viitorul.

Vă invităm alături de noi să scriem împreună povestea anului 2024 la WineUp. “ Ioana Bidian

 A 7 a ediție WineUp Fair în Transilvania, marchează “Anul Schimbării”

Printre cele mai notabile schimbări se numără adăugarea unei noi secțiuni dedicate băuturilor alcoolice tradiționale românești și băuturilor spirtoase internaționale. Participanții vor avea ocazia să descopere și să deguste o gamă variată de licori autohtone, precum și să exploreze bogăția ofertei internaționale de băuturi spirtoase, într-un cadru care celebrează diversitatea culturală și tradițiile.

Pe lângă aceasta, WineUp Fair își propune să ofere o experiență gastronomică de neuitat, diversificând conceptul "In The City". Dacă până acum cinele gastronomice se desfășurau în restaurantele cu tradiție din oraș, începând cu acest an organizatorii vor dezvolta cine tematice, împreună cu Chefii renumiți, aducând în fața publicului preparate culinare de excepție, prezentate în armonie perfectă cu selecția de vinuri și băuturi alcoolice. 

"Suntem încântați să aducem aceste noi elemente la WineUp Fair, oferind participanților ocazia de a explora și de a savura nu doar vinuri fine, ci și băuturi tradiționale românești și băuturi spirtoase internaționale de calitate. Noua locație a târgului, Elania Resort, probabil cel mai elegant resort de 5 stele din Transilvania, este  partenerul ideal, care ne permite nu doar să evoluăm dar și să prezentăm toate secțiunile târgului într-o singură locație.

WineUp in the City a avut un succes extraordinar, , încă de la prima ediție, pentru că odată cu închiderea târgului, participanții aveau posibilitatea să continue seara cu o cină exclusivistă în oraș. Avantajele schimbării locației sunt multiple, iar una dintre ele este accesul și folosirea unei bucătării super tehnologizată, Chefii invitați vor putea da frâu liber imaginației, iar participanții vor putea savura preparate și asocieri în cadrul cinelor gastronomice disponibile exclusiv la WineUp. Odată cu a șaptea ediție, WineUp devine un eveniment complex și captivant pentru toți iubitorii bunului gust.

WineUp Fair in Transilvania va avea loc în perioada 5-7 Aprilie, la Elania Resort, Cluj-Napoca. Invităm publicul să se alăture acestei experiențe unice, unde se vor îmbina tradiția, inovația și bunul gust într-un mod autentic." a declarat Ioana Bidian, organizatorul evenimentului.

 A 7 a ediție WineUp Fair în Transilvania, marchează “Anul Schimbării”

Pentru mai multe informații și pentru achiziționarea biletelor, vă rugăm să vizitați www.wineup.ro sau să ne contactați la office@wineup.ro.

Despre WineUp Fair in Transylvania:

WineUp Fair este un eveniment anual dedicat iubitorilor de vinuri și băuturi alcoolice fine. Cu o tradiție de șase ediții de succes, târgul s-a impus ca un loc de întâlnire pentru producători, distribuitori și pasionați de vinuri, oferind o platformă excelentă de explorare a noilor tendințe din industrie, de promovarea și descoperirea unor vinuri de calitate. Ediția din acest an aduce cu sine inovații și experiențe noi pentru a satisface gusturile variate ale participanților.

sursa: comunicat de presă WineUp Fair in Transylvania